Landsbygdsnätverket

Webbinarium: Matsvinnsmyter och matglädje!

Hur kan man minska matsvinnet utan att det går ut över matglädjen? I vårt nästa webbinarium ger vi tips och inspiration till att minska matsvinnet i offentliga kök. Webbinariet äger rum måndagen den 18 mars kl. 13.30.

I detta webbinarium slår vi hål på matsvinnsmyter och inspirerar till kreativa lösningar. Vilken mat får man ta till vara enligt lagstiftningen? Hur kan man minska matsvinnet utan att det går ut över matglädjen? Hur kan matsvinnet bli en möjlighet istället för ett problem?

Medverkar gör Anna Wedholm från Livsmedelsverket samt Lena Köpmans och Robbin Höglund, kockar i Sala kommun.

Som vanligt finns det möjlighet att ställa frågor i slutet av webbinariet.

Anna Wedholm

Datum och tid

Måndag 18 mars 13.30 - 14.45

Anmälan

Anmäl dig här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hur går det till?

Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsarna. Avsnittet spelas också in så att du kan titta på det i efterhand.

Teknisk information finns längst ner på denna sida


Senast uppdaterad 2019-03-07

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster