Landsbygdsnätverket
SLU_opt

Från Innovationsseminariet på SLU i april 2015.

Innovationsnätverket

Inom Landsbygdsnätverket byggs ett innovationsnätverk. Dess syfte är att knyta samman företagare, rådgivare, forskare, organisationer med flera som är intresserade av att engagera sig i en innovationsgrupp eller på annat sätt delta i eller läsa om aktiviteter inom EIP-Agri. Detta för utbyte av ny kunskap och nya erfarenheter - såväl nationellt som internationellt.

I innovationsnätverket finns innovationssupporten som hjälper dig som vill söka innovationsstöd med ämneskunskap och kontakter. 

Hitta innovationsgrupper

I innovationsgrupperna kan förutom företagare ingå forskare, rådgivare samt personer från myndigheter, organisationer och olika typer av företag och branscher. Kontakta samordnaren Inger Pehrson, 0729-775901, om du vill ha hjälp med att hitta personer inom önskat ämnesområde. Inger kan också tipsa om var du kan få hjälp med affärsplaner, design eller tekniskt utförande. 

Inom innovationsnätverket kommer det framöver finnas kontaktuppgifter till de innovationsgrupper som beviljats stöd så att du har möjlighet att kontakta dem. 

Skydd av affärsidé

Innovation Onlinelänk till annan webbplats finns lättillgänglig information om hur du skyddar din affärsidé. PRV öppnas i nytt fönster(Patent – och registreringsverket) har också information om skydd av affärsidé. 

Bilda företag

Om du ska bilda ett företag har Bolagsverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster information om olika företagsformer. Dessutom har Verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket, information för dig som funderar på att starta, ska starta, redan driver eller vill utveckla ett företag. 

Vill du ha nyhetsbrev om EIP-Agri?

Vill du ha innovationsnätverkets nyhetsbrev med senaste nytt om satsningen EIP-Agri i Sverige och på EU-nivå? Anmäl dig i så fall med namn och e-postadress till Inger Pehrson. Nyhetsbrevet kommer att skickas ut via e-post cirka sex gånger per år.

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU