Gul platta med loggor ovanpå och rubriken Krisberedskap i livsmedelskedjan.

Krisberedskap i livsmedelskedjan – Så hanterar du störning av primär­produktion och livs­medels­förädling

Onsdag 7 maj kl. 8.30 - 16.00. AgroÖrebro och Örebro kommun bjuder in till en utbildningdag som syftar till att stärka företagares förmåga att hantera kriser och störningar. Delta fysiskt eller digitalt.

En utbildningsdag som syftar till att stärka företagares förmåga att hantera kriser och störningar i livsmedelskedjan, från primärproduktion till förädling. Med inspiration från finska aktörer och deras beredskapssystem går vi igenom hur företag kan utveckla robusta krisplaner, stärka sin affärsmodell och bygga långsiktig resiliens.

Det är gratis att delta och ingen anmälan krävs.

Dag och tid: Onsdag 7 maj kl. 8.30 - 16.00. (Paus kl. 12-13).

Plats: Skäpplandsgatan 1 C, 703 46 Örebro eller delta digitalt: anslutningslänk (Teams) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangörer: AgroÖrebro och Örebro kommun

Kontakt: Ola Albrektsson, AgroÖrebro

Publicerades