Tre unga kvinnor pratar och skrattar.

Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Verktyg för delaktighet och engagemang i samhällsutvecklingen

Onsdag 3 maj 2023 kl. 13.00 - 15.00. Välkommen att delta i ett webbinarium om hur fler unga kan bli delaktiga och engagera sig i samhällsutvecklingen.

Under webbinariet kommer MUCF berätta om två verktyg: "Samverkansmodellen för offentliga aktörer och civilsamhället" samt "Rättighetsbaserat ungdomsperspektiv". Du som är med och lyssnar får lära dig mer om hur du kan använda verktygen för att främja ungas delaktighet i samhällsutvecklingen. Du kommer också få tal del av vilka möjligheter som finns att söka projektmedel från MUCF för att stärka ungas deltagande i samhället, såväl nationellt som internationellt.

Webbinariet kommer gästas av civilsamhällesorganisationer som berättar om deras arbete för att stärka ungas engagemang och deltagande i landsbygder. Organisationerna kommer också berätta om deras samverkan med offentliga aktörer.

Vår förhoppning är att du efter webbinariet kommer att få med dig konkreta tips och verktyg att arbeta vidare med för att stärka ungas deltagande i samhällsutvecklingen, med fördel i samverkan med civilsamhället.

Webbinariet sänds på Youtube på denna länk Länk till annan webbplats.

Anmäl dig här Länk till annan webbplats.

Kontaktperson: Madeleine Stadig, utvecklingsledare MUCF: madeleine.stadig@mucf.se

När? Onsdag 3 maj 2023 kl. 13.00 - 15.00

Var? Youtube, länk Länk till annan webbplats.

Målgrupp? Kommuner, regioner och civilsamhällesorganisationer

Arrangör? Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, Tamam Lund, Huskvarna FF

Senast uppdaterad