Landsbygdsnätverket
Banner med logotyp för Offentliga måltidens dag

Vi ser fram emot Offentliga måltidens dag 2021


Här är länken till Offentliga måltidens dag 2021.

Tack till alla arrangörer!

Vi har fantastiska offentliga måltider i vårt land! Det vill vi att fler ska få upp ögonen för och därför koordinerar MATtanken Offentliga måltidens dag — en dag då offentliga måltidsverksamheter i hela landet visar upp sin verksamhet på olika sätt.

Premiären för Offentliga måltidens dag

Måltidens dag har instiftats av Måltidsakademien och infaller alltid tredje torsdagen i oktober. I samråd med Måltidsakademienlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster förstärkte MATtanken dagen för allra första gången den 15 oktober 2020. Det blev en lyckad satsning med mer än 200 aktiviteter i 119 kommuner och regioner runtom i vårt land.

På Offentliga måltidens dags Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns flera inlägg som handlar om vad som hände 2020.
#måltid20 är hashtaggen som vi använde i sociala medier.

Detta hände runt om i landet, torsdagen den 15 oktober 2020

I sammanställningen nedan hittar du alla aktiviteter, sorterade efter län och kommun. Klicka på länkarna för att läsa om vad som genomfördes.

Vi har också lagt all information från 2020 i en Excellfil, där vi kategoriserat aktiviteterna 2020Excel. I filen kan du filtrera på: län, kommun och aktivitet och på så vis enkelt hitta det du är mest intresserad av. (Klicka på bilden om du vill se hur du kommer åt filtreringen i Excellfilen. Den stora gråa pilen visar var du hittra filtreringen. Bilden öppnas i ett nytt fönster.)

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster