Landsbygdsnätverket
Bildmontage: Kockar i kök och maträtter.

Bildmontage med fotografier från Länsstyrelsen i Kronobergs län samt Ljungby kommun.

Ökad efterfrågan på vildsvinskött i Kronoberg

Hur jobbar län, regioner och kommuner för att öka andelen vildsvinskött i de offentliga köken? MATtanken lyfter fram olika goda exempel. Läs om Kronobergs län, där vildsvinskött blivit allt vanligare på tallrikarna.

Vilda hamburgare, limpor och grytor. Numera finns vildsvinskött regelbundet på menyerna i skolan och omsorgen i Kronobergs län. Att vildsvinskött serveras allt oftare är resultatet av långsiktigt arbete där olika aktörer och både större och mindre kommuner samverkar.

Läs artikeln Ökad efterfrågan på vildsvinskött i Kronoberg.

Senast uppdaterad 2021-01-20

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster