Vildsvinskött är en underutnyttjad viltråvara. MATtanken genomför hösten 2020 ett antal riktade satsningar i syfte att bidra till ökad användning av vildsvinskött i offentliga kök. Fotounderlag från Skandinav: Jakob Friman, Christian Ferm, Magnus Nyman.
Välkommen till ett webbinarium som handlar om säkert vildsvinskött i offentliga kök, tisdag den 17 november kl. 13.30-14.45. Webbinariet är kostnadsfritt och vänder sig till alla som vill fördjupa sig i hur offentliga kök kan använda sig av vildsvinskött.
Webbinariets innehåll:
Dag/tid: Tisdag den 17 november kl. 13.30-14.45. Webbinariet är digitalt.
Här tar du del av det inspelade webbinariet om säkert vildsvinskött i offentliga kök.
Läs mer om MATtankens satsning för att bidra till ökad användning av vildsvinskött i offentliga kök.
Senast uppdaterad
Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping
036 – 15 50 00
Skicka e-post