Landsbygdsnätverket

Se webbinariet om hållbar offentlig mat i efterhand

Vad bör vi servera för mat för hälsans och planetens bästa? Hur kan teori omvandlas till praktik ute i verksamheten? Detta togs upp i MATtankens senaste webbinarium. Det spelades in och du kan nu se det i efterhand.

Webbinariet tog sitt avstamp i den nordiska analys utav EAT-Lancet-rapporten som nyligen lanserats. Vi fick också veta mer om konceptet "Diet for a green planet" som Södertälje kommun varit med och tagit fram.

Du kan se hela webbinariet här!

Föreläsare


Anna-Karin Quetel
, nutritionist på Livsmedelsverket.

Åsa Cannerheim, måltidsutvecklare i Södertälje kommun.

Jenny Isenborg-Sultan, koststrateg i Södertälje kommun.

Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post