Landsbygdsnätverket
Bildmontage: ett dukat bord och en datorskärm med en öppen Excellfil där en pil visar var man ska klicka för att filtrera bland aktiviteter.

Boende och personal på det särskilda boendet Garvaregården plan 1, i Olofströms kommun, vann en dukningstävling på Offentliga måltidens dag förra året. Bilden till vänster är vinnarmiddagen som senare avnjöts av både personal och de boende. Köket på Ekeryd komponerade menyn och lagade. Till höger syns en dator med en öppen Excellfil - där alla förra årets aktiviteter från Offentliga måltidens dag finns inlagda. Här kan man botanisera om man vill ha inspiration inför årets Offentliga måltidens dag den 21 oktober. Anmälan öppnar den 1 juni.

Vad hände förra året i samband med Offentliga måltidens dag?

Vill du botanisera bland förra årets aktiviteter på Offentliga måltidens dag? Nu finns en Excellfil att ladda ner där du kan filtrera på län, kommun och aktivitet. 

Den 21 oktober är det dags för Offentliga måltidens dag 2021. Vad blir det för aktiviteter och upptåg i år? Vi hoppas att många verksamheter i kommuner och regioner runt om i landet vill vara med och att planeringen pågår för fullt!

Anmälan öppnar den 1 juni - men redan nu hittar du tips och idéer om olika aktiviteter - på vår webb. Vill du botanisera bland förra årets aktiviteter finns en Excellfil att ladda ner där du kan filtrera på län, kommun och aktivitet. Direktlänken till vår idébank är www.mattanken.se/omd-idebank Länk till annan webbplats..

Vill du veta vad som hände på Garvaregården, plan 1 i Olofströms kommun? Gå in på Facebooksida Offentliga måltidens dag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och läs mer. Passa gärna på att gilla sidan!

Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post