Landsbygdsnätverket

Webbinarium: Hur bör offentliga kök agera i Coronapandemin?

Torsdag 19 mars kl. 13.30. I detta extrainsatta webbinarium får du höra vad myndigheterna säger och har chans att ställa frågor. 

Några av de frågeställningar som kommer tas upp är:

Buffé eller inte? Hur kan restaurangerna utformas för att minska smittan?
Behöver mat kastas på grund av Corona eller kan rester fortsatt tillvaratas?
Hur ska vi servera maten till våra äldre och sjuka?
Om skolor och förskolor stängs - vad kan måltidspersonalen göra då?
Kommer vi att få tag i livsmedel framöver? Behöver vi tänka om vad gäller menyer?

Anmäl dig nu! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Datum och tid

Torsdag 19 mars kl. 13.30

Anmälan

Anmäl dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur går det till?

Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsarna. Avsnittet spelas också in så att du kan titta på det i efterhand.

Teknisk information finns längst ner på denna sida

Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post