I detta webbinarium lyfter vi den komplexa frågan om kött. Vilket slags kött ska man servera i de offentliga köken? Och hur mycket? Webbinariet äger rum tisdag 9 juni kl. 13.30.
Vi fördjupar oss i den komplexa frågan om kött. Till vår hjälp har vi experter från Livsmedelsverket, Jordbruksverket och Upphandlingsmyndigheten.
Webbinariet kommer bland annat att handla om:
Medverkar gör Åsa Lannhard Öberg och Johan Wallander från Jordbruksverket, Ulrika Backlund från Livsmedelsverket, och Helena Robling från Upphandlingsmyndigheten.
Från MATtanken medverkar Pernilla Fischerström och Eva Sundberg.
Som vanligt finns det möjlighet att ställa frågor i slutet av webbinariet.
Tisdag 9 juni kl. 13.30 - 14.45
Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsarna. Avsnittet spelas också in så att du kan titta på det i efterhand.
Verktyget vi använder heter Adobe Connect. När du klickar på länken till webbinariet uppmanas du att installera programvaran på din dator. Godkänn installationen och återanslut sedan till webbinariet.
Använder du en mobil eller surfplatta laddar du först ner Adobe Connects app och ansluter sen till webbinariet via länken.
Länk till webbinariet skickas till din e-postadress efter att du har anmält dig.
Senast uppdaterad 2020-05-26
Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping
036 – 15 50 00
Skicka e-post