Varför ska vi minska matsvinnet och hur kan vi göra det? I vårt nästa webbinarium ger vi kunskap och konkreta verktyg för att minska matsvinnet i offentliga kök. Webbinariet äger rum torsdagen den 28 februari kl. 13.30.
I detta webbinarium får ni fakta, kunskap och verktyg för att dra igång eller få en nytändning i ert pågående matsvinnsarbete inom offentliga måltider.
Varför ska vi minska svinnet och vilka är de bakomliggande orsakerna? Hur kan man göra och hur ska man mäta? Livsmedelsverket ger konkreta tips och presenterar sin metod för mätning av matsvinn.
Föreläser gör Ingela Dahlin och Karin Fritz från Livsmedelsverket.
Som vanligt finns det möjlighet att ställa frågor i slutet av webbinariet.
Torsdag 28 februari 13.30 - 14.45
Anmäl dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsarna. Avsnittet spelas också in så att du kan titta på det i efterhand.
Senast uppdaterad
Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping
036 – 15 50 00
Skicka e-post