Landsbygdsnätverket
Sädesfält

Webbinarium: Ursprung och den offentliga maten

I detta webbinarium presenterar vi ”Härifrån kommer maten” - en trepunkts-policy för tydligare information om livsmedelsursprung. Webbinariet äger rum tisdag 12 maj kl. 13.30.

Ursprung och den offentliga maten - dagens problem och köparsidans lösningar

Varifrån kommer maten i de offentliga köken? MATtanken har under lång tid arbetat för att det ska bli lättare att svara på denna fråga. Tillsammans med Kost & Närings fokusgrupp Upphandling har vi tagit fram en policy som sammanfattar de problem och lösningar vi ser för en tydligare information om livsmedels ursprung.

Anna och Conny

Medverkar gör Anna Svartsjö, Kost & Närings fokusgrupp Upphandling, och Conny Bjurman, livsmedelscontroller Skövde kommun. De kommer prata om hur situationen ser ut i dag, vilka problem som finns, och hur de skulle kunna lösas.

Som vanligt finns det möjlighet att ställa frågor i slutet av webbinariet.

Anmäl dig! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Webbinariet genomförs i samarbete med Kost & Närings fokusgrupp Upphandling.

Datum och tid

Tisdag 12 maj kl. 13.30 - 14.45

Anmälan

Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur går det till?

Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsarna. Avsnittet spelas också in så att du kan titta på det i efterhand.

Verktyget vi använder heter Adobe Connect. När du klickar på länken till webbinariet uppmanas du att installera programvaran på din dator. Godkänn installationen och återanslut sedan till webbinariet.

Använder du en mobil eller surfplatta laddar du först ner Adobe Connects app och ansluter sen till webbinariet via länken.

Länk till webbinariet skickas till din e-postadress efter att du har anmält dig.

Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post