Kontakta oss gärna om du har frågor eller idéer kring projektet.
073-232 55 70
eva.sundberg@jordbruksverket.se
Har arbetat med offentliga måltider hela sitt yrkesliv, bland annat 25 år som kostchef och måltidschef i olika kommuner. Arbetade 2011-2017 på Livsmedelsverket och ledde där arbetet med att starta och etablera ett nationellt kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg. Är landsbygdsbo och omgiven av livsmedelsproducenter.
036-15 61 61
veronica.andren@jordbruksverket.se
Marinbiolog med stort intresse för mat och hållbar konsumtion. Har arbetat med primärproduktionsfrågor inom de blå näringarna i snart 10 år som projektledare och samordnare. Axlar nu vildsvinsfrågan med stort engagemang vid sidan av fiskar, musslor och alger.
036-15 52 72
anna.kim-andersson@jordbruksverket.se
Kommunikationssamordnare i projektet. Kommunikatör/journalist. Har mångårig erfarenhet från arbete med kommunikation och projekt i olika roller för/hos myndigheter, akademi, näringsliv och civil sektor. Jobbar gärna med naturresurs- och hållbarhetsfrågor.
Facebook: facebook.com/mattanken och facebook.com/offentligamaltidensdag
Instagram: instagram.com/mattanken
Twitter: twitter.com/mattanken_se