Landsbygdsnätverket

Kick-off: Offentliga måltidens dag 2023 med kommunikation i fokus

Lansering av ett uppdaterat grafiskt material och ett panelsamtal om kommunikation, storytelling och offentliga måltider. Detta är delar av programmet i kick-offen som går av stapeln den 27 april kl. 13.30-14.30.

– För fjärde året i rad uppmärksammar vi alla måltider i förskola, skola, vård och omsorg i samband med firandet av Offentliga måltidens dag, den tredje torsdagen i oktober, berättar Anna Kim-Andersson som är kommunikationssamordnare, MATtanken.

Kick-offen vänder sig till alla som vill fylla på med pepp och inspiration och är intresserade av att veta mer om årets firande av Offentliga måltidens dag den 19 oktober.

 • Summering och axplock från firandet 2022.
 • Tankar inför 2023. Presentation av det grafiska materialet som fått ett ansiktslyft, med mera.
 • Panelsamtal: Kommunikation, storytelling och offentliga måltider. Möjligheter och utmaningar? Hur kan vi tillsammans ta ytterligare steg i arbetet för att lyfta fram – Sveriges viktigaste måltider – de offentliga måltiderna!

  Medverkar i panelen gör:
  • Jenny Skagerholm, enhetschef, måltider, Östra Göinge kommun;
  • Laila Lindholm, enhetschef måltider, Sollefteå kommun
  • Anna Gustafsson, kommunikatör, Skövde kommun.
  • Christina Hertneck, kommunikationschef Jordbruksverket.

  Paneldeltagarna kommer att berätta om sina tankar och erfarenheter. Alla som är med på upptakten har möjlighet att ge inspel, ställa frågor och dela erfarenheter i vanlig ordning.

I samband med kick-offen den 27 april kommer MATtanken också att öppna webben för anmälningar av aktiviteter till årets firande.

>> Här anmäler du dig till kick-offen för årets Offentliga måltidens dag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (anmälningsformuläret öppnas i ett nytt fönster).


Senast uppdaterad