Landsbygdsnätverket
Kvinna med bärbar dator i knät sitter på en klippa och tittar mot ett kustsamhälle nedanför.

Foto: Anna Johnsson Scandinav

Jobbar du med kommunikation? Gå med i kommunikatörsnätverket

Vill du vara med i ett nätverk som tillsammans jobbar för att bli ännu bättre på att kommunicera landsbygdsfrågor? Och samtidigt få möjlighet att knyta kontakter med andra medlemmar i Landsbygdsnätverket? Då borde du gå med i vårt kommunikatörsnätverk.

Den 28 maj klockan 10-11.15 kickar vi igång nätverket med en digital inspirationsträff. Då gästas vi av Anna Ross som är nationell chef för sociala media på Lantbrukarnas Riksförbund (LRF). Hon föreläser på temat ”Hur kommunicerar vi landsbygdsfrågor i sociala medier”.

Vem kan vara med?

Du som representerar en förening, organisation eller myndighet som är medlem i Landsbygdsnätverket är välkommen att vara med i kommunikatörsnätverket. Målet är att lära oss av varandra och samverka för att kommunicera en hållbar utveckling i landsbygder och kustsamhällen runt om i Sverige.

Anmäl dig till träffen den 28 maj på den här länken (öppnas i ny flik) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ta också gärna några minuter att svara på vår enkät om kommunikation (öppnas i ny flik) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerades