Landsbygdsnätverket
Kollagebild. I bakgrunden syns en livs längs en väg. Till höger finns en porträttbild på Camilla Jägerhem och till vänster syns Landet lärs logotyp.

Foto: Patrik Svedberg/ Privat

Landet lär #47 Vad funkar här? Om framgångsrikt servicearbete i hela landet

Hur får man till ett framgångsrikt servicearbete? Och hur ser man till att resultatet blir långsiktigt? I webbinariet den 2 februari presenterar Camilla Jägerhem Tillväxtverkets formel för utveckling av kommersiell service i landsbygder.

Anmäl dig!

Här kan du anmäla dig till webbinariet (öppnas i en ny flik) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får ett bekräftelsemail till din e-postadress efter att du har anmält dig.

Formeln baseras på uppföljningar av pågående och genomförda projekt för serviceutveckling. Den tar upp vilka faktorer som påverkar genomförandet av en utvecklingsinsats för att stärka tillgängligheten till kommersiell service. Den skildrar även vad som kan utgöra hinder och risker samt vad som motverkar att resultatet ska bli långsiktigt.

- Vi har länge funderat på vad det är som gör att service fungerar på en ort och inte på en annan, när de till synes har samma förutsättningar. Genom de projekt, som finansieras inom ramen för Tillväxtverkets handlingsplan för landsbygdsprogrammet, hade vi möjlighet att ta reda på det, säger Camilla Jägerhem.

Om föreläsaren

Camilla Jägerhem jobbar på Tillväxtverket med frågor som är kopplande till kommersiell service i landsbygder. Hon är uppdragsansvarig för myndighetens uppdrag som stödmyndighet för Landsbygdsprogrammet och hanterar ansökningar och beslut av de projektmedel som finns avsatta till serviceutveckling.

Teknisk information

Webbinariet genomförs i verktyget Zoom. Du som deltagare kommer varken synas eller höras under webbinariet men du kommer att kunna ställa frågor till föreläsaren i en chatt. Frågorna läses sedan upp av programledaren.

Om du har möjlighet, ladda gärna ner Zoom-klienten till din dator eller mobiltelefon inför webbinariet. Detta för att få bästa möjliga webbinarieupplevelse. Om du inte kan eller vill ladda ner klienten går det också att delta via webbläsare, men med vissa begränsningar.

Om Landet lär

Landet lär är Landsbygdsnätverkets webbinarieserie. Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben.
Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på
dem i efterhand.

Anmäl dig till kommande och se tidigare avsnitt av Landet lär

Publicerades