Landsbygdsnätverket
Kollage. Kvinna som tittar på en mobil. Linkedins logga. Porträtt på Fredrik Larsson.

Fredrik Larsson föreläser för Landsbygdskommunikatörerna den 7 september. Foto: Pixabay/ Lena Miranda.

Linkedin i fokus på nästa träff med Landsbygdskommunikatörerna

Den 7 september är det dags för nästa träff med Landsbygdskommunikatörerna. Då fokuserar vi på hur vi kan skapa engagemang för våra frågor på Linkedin. Föreläser gör Fredrik Larsson, som är kommunikationschef och är digital strateg på Linköping Science Park.

Anmäl dig till träffen!

Anmäl dig till träffen i länken nedan:

Till anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Linkedin har idag cirka 3 miljoner användare i Sverige och står just nu stadigare än många andra sociala medier. På träffen den 7 september får du lära sig mer om strategi och taktik för att nå ut med din organisations frågor och skapa genomslag för det ni brinner för.

– Engagemanget är motorn för att lyckas på Linkedin. De du vänder dig till behöver reagera och interagera med dig. Här tittar vi närmare på hur det går till - och dyker ner bland bra exempel på hur du kan arbete, säger Fredrik Larsson.

Han har tidigare arbetat med marknadsföring på Linkedin inom bland annat rekrytering, bank och försäkring.Han har också samlat mycket av sin kunskap om digital marknadsföring i flera kurser på utbildningssajten moderskeppet.se.

I den här föreläsningen delar han med sig av sina viktigare insikter från arbetet med Linkedin idag. Han bjuder dessutom på en särskild överraskning till dig som deltar.

Mer information

Läs mer om Landsbygdskommunikatörerna på sidan nedan:

Landsbygdskommunikatörerna

Publicerades