Camilla Grönbladh, Moderskeppets instagramredaktör och Westin Piotrowska, intendent på Livrustkammaren föreläser på Landsbygdskommunikatörernas nästa träff. Foto Moderskeppet och Jens Mohr /Statens historiska museer
Vill du veta hur Livrustkammaren nått en bred publik och blivit en viral succé? Och hur du bäst hanterar Instagram? Om du jobbar med kommunikation hos någon av Landsbygdsnätverkets medlemmar så borde du komma till nästa träff med Landsbygdskommunikatörerna. Den 25 november är det dags.
Är det ni som är så roliga på Facebook?
Med humor som metod har Sveriges äldsta museum nått en bred publik och blivit en viral succé. Magdalena Westin Piotrowska, intendent på Livrustkammaren och en av de ansvariga för museets sociala medier berättar om resan från anslagstavla till din historiebästis på nätet. Hur kan man engagera sina följare och måste man vara rolig?
Ta en titt på två av deras kanaler Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och Facebook
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Camillas bästa tips och råd om Instagram
Camilla Grönbladh är Moderskeppets instagramredaktör. Hon delar med sig av sina bästa råd och tips kring hur du använder Instagram. Lär dig knepen för att få till innehåll i Instagramflödet. Vilka slags bilder fungerar bäst? Tillgänglighet? Vad vill algoritmerna? Camilla är utbildare, föreläsare och marknadsansvarig på Moderskeppet.se – Sveriges största utbildare för fotografer.
Vill du få mer tips löpande följer du Moderskeppet på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Här anmäler du dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (formuläret öppnas i ett nytt fönster)
Du får ett bekräftelsemail till din e-postadress efter att du har
anmält dig. Länken till själva träffen skickas ut dagarna innan.
Landsbygdskommunikatörerna är ett nätverk för dig som jobbar som kommunikatör eller är kommunikationsansvarig i någon av våra medlemsorganisationer. Tanken är att dra nytta av varandras kunskaper i det forum vi tillsammans bygger upp. Som medlemmar hjälps vi åt att lära av varandra, utbyta erfarenheter och hittar sätt att dela och sprida information. Läs mer om nätverket i länken nedan.
Genom att vara med får du del av alla utskick om kommande aktiviteter.
Lämna intresseanmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Om du redan får våra mejl, eller har deltagit i våra träffar, finns du redan med på listan. Vänligen kontakta kansliet@landsbygdsnatverket.se om du inte längre vill få våra utskick.
Publicerades
Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping
036 – 15 50 00
Skicka e-post