Landsbygdsnätverket
Mattias Åkerberg, grundare av reklambyrån Please Copy Me, står med sina böcker i händerna. På en hylla bakom står ett diplom med texten Svenska Desgn-priset.

Mattias Åkerberg föreläser på Landsbygdskommunikatörernas inspirationsträff den 2 september. Foto: Tuana Fridén

Prisbelönt copywriter föreläser för Landsbygdskommunikatörerna

Vill du ta dina texter till nästa nivå? Jobbar du också med kommunikation hos någon av Landsbygdsnätverkets medlemmar? Då borde du komma till nästa träff med Landsbygdskommunikatörerna. Den 2 september föreläser nämligen den prisbelönte copywritern Mattias Åkerberg.

Mattias är grundare av reklambyrån och den populära bloggen Please Copy Me Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Förutom copywriter och UX-writer är han dessutom författare till boken "Sälj det med ord". På Landsbygdskommunikatörernas träff den 2 september delar han med sig av sina bästa tips på hur du tar dina texter till nästa nivå. Han bjuder dessutom på en överraskning till alla deltagare.

Var med på inspirationsträffen!

Anmäl dig till träffen på den här sidan (öppnas i ny flik) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får ett bekräftelsemail till din e-postadress efter att du har anmält dig. Länken till själva träffen skickas ut dagarna innan.

Vad är Landsbygdskommunikatörerna?

Landsbygdskommunikatörerna är ett nystartat nätverk för dig som jobbar som kommunikatör eller är kommunikationsansvarig i någon av våra medlemsorganisationer. Tanken är att dra nytta av varandras kunskaper i det forum vi tillsammans bygger upp. Som medlemmar hjälps vi åt att lära av varandra, utbyta erfarenheter och hittar sätt att dela och sprida information. Läs mer om nätverket i länken nedan.

Mer om Landsbygdskommunikatörerna

Publicerades