Landsbygdsnätverket
Arkivbild. Vy över Borgeby fältdagars mässområde.

Arkivbild. Vy över Borgeby fältdagars mässområde. Foto: HIR Skåne

Träffa vår innovationssupport på Borgeby fältdagar

Borgeby fältdagar den 28-29 juni är norra Europas största lantbruksmässa. Jordbruksverket, Greppa Näringen, Landsbygdsnätverket och Säkert Växtskydd har en monter tillsammans. På plats finns även MATtanken som medverkar i ett seminarium om offentlig upphandling.

I år är temat energi och ekonomi på Borgeby fältdagar. Träffa Landsbygdsnätverkets innovationssupport och prata om innovationsstödet EIP-Agri. Vi finns i den gemensamma montern, M52. Ta del av Jordbruksverkets pressmeddelande. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Missa inte våra seminarier

Energieffektivisering behövs mer än någonsin på många områden inom jordbruk och trädgård. Världshändelser påverkar energipriser och den allvarliga klimatfrågan kräver rejäla insatser.

Landsbygdsnätverket bjuder in till seminarie varje dag.

  • Onsdag 28 juni kl. 14.00
  • Torsdag 29 juni kl. 12.00.

Här får du förslag och inspiration gällande var det behövs innovativa lösningar. Du får också information om hur du kan få 100 procent i ersättning för dina och andras kostnader när ni tillsammans utvecklar en idé som ger såväl klimatnytta som stärkt lönsamhet.

Vill du diskutera din projektidé, få tips om samarbetspartners och få hjälp med ansökan? Kontakta innovationssupporten som under mässan finns i Jordbruksverkets monter M52, centralt på mässområdet.

MATtanken medverkar i seminarium om offentlig upphandling

På plats under torsdagen finns även representant från Landsbygdsnätverkets satsning MATtanken, som deltar i seminariet Offentlig upphandling – en del av svensk krisberedskap. Seminariet arrangeras av LRF, torsdag den 29 juni, kl. 11.00-11.45. Efter lunch finns MATtanken i LRFs monter kl. 13.00-14.00.

Mer information och seminariet hittar du på LRF:s webbplats. Länk till annan webbplats.


Publicerades