Landsbygdsnätverket

På medlemsträffen träffar du bland andra Maria Lundgren från LUS. På workshoppen får du höra hur Livrustkammaren jobbar med sin succé i sociala medier och så kommer Moderskeppet att berätta mer om Instagram.

Workshop: Landsbygdskommunikatörerna

Här är länken till workshopen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (öppnas i nytt fönster, med hjälp av mötesverktyget Zoom).

ID: 892 9198 6198.

Passcode: 192573.

Vill du veta hur Livrustkammaren med humor och teamwork som verktyg gjort succé i sociala medier? Och få bra tips för Instagram från Moderskeppet? Då ska du som jobbar med kommunikation hos någon av Landsbygdsnätverkets medlemmar anmäla dig till workshopen om just kommunikation.

 

Eftermiddagen bjuder på två föredrag samt gruppdiskussioner med olika teman.

Magdalena Westin Piotrowska, intendent på Livrustkammaren och en av de ansvariga för museets sociala medier framför krinolinklänning från Livrustkammaren i gult siden

Foto Jens Mohr /Statens historiska museer

Föredrag 1: Livrustkammaren, med innehåll och humor

Magdalena Westin Piotrowska, intendent på Livrustkammaren och en av de ansvariga för museets sociala medier föreläser om museets prisbelönta förmåga att skapa inlägg i sociala medier med både innehåll och humor. Livrustkammarens kanaler har vunnit årets pedagogiska pris 2019 bland mycket annat.

Med humor som metod når Livrustkammaren ut brett och de kommer att berätta hur de jobbar bakom kulisserna med sina konton. Ta en titt på två av deras kanaler Instagram  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Camilla Grönbladh, Moderskeppet

Foto Moderskeppet

Föredrag 2: Tips från Moderskeppet, om Instagram

Eftermiddagens andra föreläsning håller Camilla Grönbladh, Moderskeppets instagramredaktör i. Hon delar med sig av sina bästa råd och tips kring hur du använder Instagram. Lär dig knepen för att få till innehåll i Instagramflödet. Vilka slags bilder fungerar bäst? Tillgänglighet? Vad vill algoritmerna?

Camilla är utbildare, föreläsare och marknadsansvarig på Moderskeppet.se – Sveriges största utbildare för fotografer. Vill du få mer tips löpande följer du Moderskeppet på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerades