Landsbygdsnätverket
I september är det åter dags för konferensen 250 möjligheter

I september är det åter dags för konferensen 250 möjligheter som samlar landsbygdsintresserade från hela Sverige. Foto: Anna Hållams

250 möjligheter för Sveriges landsbygder

Nu är det tredje året i rad som konferensen 250 möjligheter anordnas. Årets konferens har ett stort fokus på hur man kan gå från tanke till ord och från ord till handling. Målet med konferensen är att tillföra kunskap men även inspiration att arbeta med utvecklingsfrågor tillsammans hemma i kommunerna.

Under 7-8 september 2016 anordnas för tredje året i rad konferensen 250 möjligheter, som lyfter de utmaningar som urbaniseringen medför för många kommuner i Sverige. Dagen är ett gemensamt arrangemang mellan Internationella Handelshögskolan i Jönköping, Vertikals, Sparbanksstiftelsen Alfa, LRF, Fastighetsägarna, Länsstyrelsen i Jönköpings län, Region Jönköpings län, Jordbruksverket, SmåKom och Härifrån.

En nyhet för i år är instiftandet av priset 250 möjligheters hederspris som ska gå till en plats, organisation, ett företag eller en person som på något sätt har jobbat med utveckling på ett föredömligt sätt och kan vara ett gott exempel för andra.

Nominera till hederpriset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan och mer information Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerades