Landsbygdsnätverket
Äng. Solnedgång. Foto: Charlotte Johansson

Foto: Charlotte Johansson.

Årets Leaderträff blir digital

Den 6-9 oktober arrangerar vi Leaderträffen för första gången helt digitalt. Upplägget blir lite annorlunda men i programmet finns det bland annat plats för föreläsningar, workshops och mingel i fikapausen.

I år skulle den nationella Leaderträffen ha genomförts på Högbo bruk utanför Sandviken den 7-8 oktober. Eftersom det fortfarande finns ett förbud mot sammankomster med över 50 personer har vi fått tänka om. Därför kommer vi istället genomföra en digital Leaderträff under fyra förmiddagar den 6-9 oktober.

Tema för den digitala träffen är Avslut och omstart. Vi ska blicka bakåt för att samla och dela viktiga lärdomar. Samtidigt har vi ett stort fokus på framtiden, med europeisk utblick och konkret vägledning inför strategiskrivandet. På två och en halv timme under fyra dagar kommer vi erbjuda inspirerande föreläsningar, frågestunder, workshops och fikamingel - precis som en vanlig Leaderträff. Skillnaden är att du följer träffen där det passar dig.

Ett detaljerat program kommer i slutet av augusti men redan nu kan du anmäla dig till träffen här: Till anmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

All information om träffen hittar du på sidan Digital Leaderträff 2020.

Publicerades