Landsbygdsnätverket
Kor i hage. Eu-flagga.

Den 28 september är sista dag att lämna synpunkter på behovsanalysen i den strategiska planen. Foto: 360YouPhotography, Kentaroo Tryman/Scandinav bildbyrå

Dags att lämna synpunkter på behovsanalysen i den strategiska planen

Ta chansen att vara med och påverka den strategiska planen för genomförandet av den gemensamma jordbrukspolitiken. Fram till och med den 28 september kan organisationer och myndigheter lämna synpunkter på behovsanalysen till Näringsdepartementet.

Förberedelserna inför nästa programperiod pågår för fullt. Just nu arbetar samtliga medlemsländer med att ta fram strategiska planer för hur de vill genomföra EU:s gemensamma jordbruks- och landsbygdspolitik.

En del i det arbetet är den behovsanalys som just nu finns ute på remiss. Analysen innehåller bland annat en SWOT-analys och vilka principer som tillämpas för prioritering av behov. Sista dag att lämna synpunkter på analysen är den 28 september.

All information om behovsanalysen samt hur organisationer och myndigheter svarar på remissen finns på regeringens webb. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information

På vår sida Inför programperioden 2021-2027 hittar du mer information om arbetet med kommande programperiod.

Publicerades