Landsbygdsnätverket
24 spännande projekt och företagssatsningar har nominerats till Ullbaggepriset 2017.

24 spännande projekt och företagssatsningar har nominerats till Ullbaggepriset 2017.

Dags att rösta till Folkets Pris

Den 8 november arrangerar Landsbygdsnätverket Landsbygdsgalan där Ullbaggar delas ut till bästa landsbygdssatsning inom åtta olika kategorier. Nytt för i år är det nyinstiftade Folkets Pris.
– Under hela vecka 44 kan alla som vill, rösta på sin favorit bland alla 24 slutnominerade projekt och företag. Ta chansen nu och gör din röst hörd, uppmanar projektledaren Nils Lagerroth.

Mellan 2009 till 2013 arrangerade Landsbygdsnätverket årligen Landsbygdsgalan som ett sätt att uppmärksamma alla fantastiska människor och deras satsningar på svensk landsbygd. Nu efter några års paus är det dags igen och nytt för i år är alltså att alla kan vara med och rösta på sin favorit bland alla som nominerats till en Ullbagge.

Under åtta veckor har alla nominerade projekt och företagssatsningar marknadsförts i sociala medier och genom separata pressmeddelanden. Varje nominerad satsning har även fått en egen sida på Landsbygdsnätverkets webbplats med information om satsningen, en film, fotografier och faktaruta med kontaktuppgifter. Alla nominerades sidor hittar ni i vänstermenyn på sidan om Ullbaggepriset.

Från och med klockan 08:00 den 30 oktober fram till klockan 23:59 den 5 november är sidan för att rösta till Folkets Pris öppen för alla som vill rösta. Men man får bara rösta en gång per person och man måste även ha en giltig e-postadress.

www.landsbygdsnatverket.se/folkets_rost_2017

Publicerades