Landsbygdsnätverket
EIP_web_photo_800

EIP-Agri Network - en innovativ mötesplattform

Lantbrukare, skogsbrukare, rådgivare, forskare, gröna företagare, föreningsaktiva… Har ni inte redan anmält er till det europeiska nätverket EIP-Agri Network så är det hög tid nu.

Som registrerad medlem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du få en större tillgång till webbplatsens möjligheter att dela med sig av eller göra sökningar kring innovativa idéer, tillvägagångssätt och forskningsprojekt. Det betyder att du på ett enkelt sätt kan utbyta erfarenheter med kollegor runt om i Europa. Det kanske även blir starten på ett nytt samarbete, projekt eller företag.

 

Fördelar för registrerade medlemmar

Du kan annonsera projekten som du arbetar inom genom att ladda upp projektinformation på Mötesplatsen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Få tillgång till Hitta Personer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och komma i kontakt med potentiella samarbetspartners.

 

Att synas för andra potentiella samarbetspartners som kan vara intresserade av att kontakta dig. (Du skapar en profil i My Content som du sedan administrerar via My Workbench.)

 

Framtida fördelar för registrerade medlemmar

  • Du kommer inom kort att kunna prenumerera på vissa sökord. Vill du veta när artiklar eller information om ett visst ämne är publicerat så kommer du att få ett meddelande så fort något laddas upp.
  • Du kommer inom kort att kunna prenumerera på events och även hålla koll på dem i kalendern genom My Events i användarprofilen.
  • Baserat på din användarprofil kommer du också att få meddelanden om innehåll som kan vara av extra intresse för dig.

Webbplatsen håller på att byggas upp så er återkoppling Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är mycket välkommen!

Publicerades