Landsbygdsnätverket

Följ Jordbruksverkets utvärderingsseminarier

Serien med seminarier kring slututvärderingen av landsbygdsprogrammet 2007-2013 fortsätter. Onsdagen 22 mars är det dags för sista dagens ämnen, då med rubriken "Synteser för en hållbar landsbygdsutveckling - utvärderingen av programmets samlade effekter".

Utvärderingen har gjorts av fyra olika forskargrupper och den publiceras i fyra separata rapporter. Respektive rapport presenteras vid fyra olika seminarier på Jordbruksverket i Jönköping varav tre redan har genomförts. Du kan delta på seminariet i Jordbruksverkets lokal Fjället i Jönköping. Det krävs ingen föranmälan. Eller så kan du titta online.

Det viktigaste syftet med utvärderingen är att lära för framtiden. Och lärandet bygger i sin tur på dialog och diskussion – kom och bidra till diskussionen kring den utmaning som ligger dig närmast.

  • 11:05 Utmaningar rörande styrning och lärande
  • 13:00 Utmaningar rörande klimatfrågorna
  • 13:40 Utmaningar rörande innovationer
  • 14:20 Utmaningar rörande jämställdhet och integration

Respektive seminarium kommer att filmas och sändas live via så kallad streaming så du kan ta del av det från andra orter. Länk till streamingen publiceras inför respektive seminarium. När ett seminarium är avslutat kommer du även att kunna se det i efterhand.

Alla länkar och mer information hittar du på Jordbruksverkets webbplats:

Seminarier om slututvärderingen av landsbygdsprogrammet 2007-2013 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerades