Landsbygdsnätverket
Ove Konradsson, SmartAgri, föreläser i Landet lär #14. Fotograf Emilia Bergmark Jiménez

Ove Konradsson, SmartAgri, föreläser i Landet lär #14.Fotograf Emilia Bergmark Jiménez

Landet lär #14: Vad betyder Internet of Things? -webbinarium 30 oktober

I det här webbinariet berättar Ove Konradsson, SmartAgri, om Internet of Things. Han reder ut vad begreppet egentligen handlar om och hur det kommer att förändra både lantbruket och samhället.

I sin föreläsning kommer Ove Konradsson att prata om hur digitalisering och IoT kommer att revolutionera såväl lantbruket som odling och djurhållning. Det kommer också att innebära nya sätt att göra affärer och sköta logistik. Samtidigt kan IoT utgöra ett hot mot mänskligheten, menar han.

- Digitalisering och IoT kommer att förändra landsbygden, lantbruket och samhället i sina grundvalar, säger Ove Konradsson.

Tisdag 30 oktober klockan 12.00-12.45

Anmäl dig till webbinariet genom att klicka på länken. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får en länk till webbinariet till din e-postadress efter att du har anmält dig.

Teknisk information

Verktyget vi använder heter Adobe Connect. När du klickar på länken till webbinariet uppmanas du att installera programvaran på din dator. Godkänn installationen och återanslut sedan till webbinariet.

Använder du en mobil eller surfplatta laddar du först ner Adobe Connects app och ansluter sen till webbinariet via länken.

Om Landet lär

Landet lär är Landsbygdsnätverkets webbinarieserie. Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand.

Kommande och tidigare avsnitt av Landet lär Länk till annan webbplats.

Publicerades