Landsbygdsnätverket
Lina Andersson, enhetschef på Jordbruksverket, föreläser i Landet lär #18. Foto: Mikael Svensson/Scandinav bildbyrå.

Lina Andersson, agronom och enhetschef på Jordbruksverket, föreläser i Landet lär #18. Foto: Mikael Svensson/Scandinav bildbyrå.

Landet lär #18: Vad får vi för alla miljoner i landsbygdsprogrammet?
Lunchwebbinarium 22 januari

Pengarna i landsbygdsprogrammet gör en massa bra saker för Sveriges landsbygder. Men var har egentligen stöden hamnat? I det här webbinariet presenterar Lina Andersson från Jordbruksverket en dagsfärsk rapport om hur pengarna har använts.

I sin föreläsning presenterar hon hur pengarna på olika sätt har bidragit till landsbygdsutveckling. Hon tar upp allt från insatser inom service och förädling till turism, integration och lokalt ledd utveckling.

- Det är spännande att se att det pågår så mycket på olika platser i landet, säger Lina Andersson.

Lina Andersson.

Om föreläsaren

Lina Andersson är agronom och chef på landsbygdsanalysenheten på Jordbruksverket. Hon jobbar med resultat och utvärdering av landsbygdsprogrammet, havs- och fiskeriprogrammet samt regional- och socialfondsprogrammet för lokalt ledd utveckling.

Enheten producerar också bloggen Programmen och pengarna. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Tisdag 22 januari klockan 12.00-12.45

Här kan du anmäla dig till webbinariet! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får en länk till webbinariet till din e-postadress efter att du har anmält dig.

Teknisk information

Verktyget vi använder heter Adobe Connect. När du klickar på länken till webbinariet uppmanas du att installera programvaran på din dator. Godkänn installationen och återanslut sedan till webbinariet.

Använder du en mobil eller surfplatta laddar du först ner Adobe Connects app och ansluter sen till webbinariet via länken.

Om Landet lär

Landet lär är Landsbygdsnätverkets webbinarieserie. Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand.

Anmäl dig till kommande och se tidigare avsnitt av Landet lär

Publicerades