Landsbygdsnätverket
Traktor på åker. Foto: Thomas Adolfsén / Scandinav bildbyrå.

Foto: Thomas Adolfsén / Scandinav bildbyrå.

Landet lär #39 Hur hänger Farm to fork ihop med CAP?

Lunchwebbinarium onsdagen den 17 juni klockan 12-12.45

Vad är kopplingen mellan Farm to Fork med den nya gemensamma jordbrukspolitiken, CAP? I webbinariet den 17 juni håller Carl-Johan Lindén ett andra webbinarium om EU-kommissionens strategi. Denna gång ligger fokus på kopplingen mellan CAP, Farm to Fork och den fleråriga budgeten.

Anmäl dig!

Här kan du anmäla dig till webbinariet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får ett bekräftelsemail till din e-postadress efter att du har anmält dig.

Farm to fork, som är en del av EU-kommissionens Green deal, antogs den 20 maj. Strategin handlar om att producera hållbar mat, som också ska vara säker, näringsrik och hålla en hög kvalitet. Maten ska också produceras med att minsta möjliga miljöpåverkan.

I webbinariet den 9 juni Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. föreläste Carl-Johan Lindén om hur strategin är uppbyggd och hur den påverkar oss i Sverige. I det här webbinariet läggs istället fokus på strategin i relation till CAP och det blir också information om det reviderade budgetförslaget som presenterades i slutet av maj.

Om föreläsaren

Carl-Johan Lindén är policyanalytiker på EU-kommissionens DG Agri, som ansvarar bland annat för den gemensamma jordbrukspolitiken och landsbygdsutveckling.

Teknisk information

Verktyget vi använder heter Adobe Connect. När du klickar på länken till webbinariet uppmanas du att installera programvaran på din dator. Godkänn installationen och återanslut sedan till webbinariet. Det bästa är använda fast internetuppkoppling.

Använder du en mobil eller surfplatta laddar du först ner Adobe Connects app och ansluter sen till webbinariet via länken.

Om Landet lär

Landet lär är Landsbygdsnätverkets webbinarieserie. Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand.

Anmäl dig till kommande och se tidigare avsnitt av Landet lär

Publicerades