Landsbygdsnätverket
Kollagebild. I bakgrunden syns en traktor som kör på en åker i solnedgång. I hörnet till vänster finns Landet lärs logga och till höger en porträttbild på Andreas Mattisson.

Foto: Scandinav Bildbyrå/Thomas Adolfsén

Landet lär #45 Förslag på åtgärder i den strategiska planen

Extrainsatt webbinarium den 17 december klockan 12-13

Den 17 december håller vi ett extrainsatt webbinarium om Jordbruksverkets förslag till åtgärder i den strategiska planen för nästa periods jordbrukspolitik (CAP).

Anmäl dig!

Här kan du anmäla dig till webbinariet (öppnas i en ny flik) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får ett bekräftelsemail till din e-postadress efter att du har anmält dig.

Den strategiska planen ska omfatta stöden i nuvarande pelare I (direktstöd och sektorsspecifika stöd ) och stöden och ersättningarna i pelare II (nuvarande landsbygdsprogram).

Webbinariet genomförs med anledning av att Jordbruksverket redovisade sitt åtgärdsuppdrag till regeringen fredagen den 11 december. I webbinariet ger Andreas Mattisson från Jordbruksverket en översiktlig beskrivning av förslagen. Du som deltar har också möjlighet att ställa frågor om förslagen och den fortsatta processen via en chatt.

Hela förslaget finns att läsa på Jordbruksverkets webb. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Teknisk information

Webbinariet genomförs i verktyget Zoom. Du som deltagare kommer varken synas eller höras under webbinariet men du kommer att kunna ställa frågor till föreläsaren i en chatt. Frågorna läses sedan upp av programledaren.

Om du har möjlighet, ladda gärna ner Zoom-klienten till din dator eller mobiltelefon inför webbinariet. Detta för att få bästa möjliga webbinarieupplevelse. Om du inte kan eller vill ladda ner klienten går det också att delta via webbläsare, men med vissa begränsningar.

Om Landet lär

Landet lär är Landsbygdsnätverkets webbinarieserie. Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben.
Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på
dem i efterhand.

Anmäl dig till kommande och se tidigare avsnitt av Landet lär

Publicerades