Landsbygdsnätverket
Traktor på åker. Foto: Thomas Adolfsén/Scandinav bildbyrå.

Foto: Thomas Adolfsén/Scandinav bildbyrå.

Landet lär: Framtida jordbruks- och landsbygdspolitik - del två

Den 14 juni klockan 12-13 hålls ett extrainsatt Landet lär om framtida CAP. Avsnittet, som är det andra i serien, görs med anledning av EU-kommissionens förslag till reform av CAP.

Lars Olsson.

Lars Olsson.

Carl-Johan Lindén

Carl-Johan Lindén.

Den 1 juni presenterade kommissionen sitt förslag till reform av CAP. I webinaret kommer Carl-Johan Lindén och Lars Olsson att ge en bild av vad reformen innebär och regeringens preliminära bedömning av förslaget.

Detta webbinarie blir nummer två i en serie om framtida CAP. Första avsnittet sändes den tisdagen den 13 mars. Se reprisen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om föreläsarna

Carl-Johan Lindén arbetar vid DG Agri på kommissionen och har bland annat tagit fram kommissionens konsekvensanalyser för den kommande reformen.

Lars Olsson vid Näringsdepartementet är ansvarig för förhandlingen av den nya jordbrukspolitiken.

Torsdag 14 juni 12.00 -13.00

Anmäl dig till webbinariet här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får en länk till webbinariet till din e-postadress efter att du har anmält dig.

Teknisk information

Verktyget vi använder heter Adobe Connect. När du klickar på länken till webbinariet uppmanas du att installera programvaran på din dator. Godkänn installationen och återanslut sedan till webbinariet.

Använder du en mobil eller surfplatta laddar du först ner Adobe Connects app och ansluter sen till webbinariet via länken.

 

Om Landet lär

Landet lär är Landsbygdsnätverkets webbinarieserie. Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand.

Kommande och tidigare avsnitt av Landet lär Länk till annan webbplats.

Publicerades