Landsbygdsnätverket
Wictoria Bondesson

Landet lär: Tar datorn våra jobb? - lunchwebbinarium 22 maj

Det nionde avsnittet av Landet lär handlar om hur lantbruket i framtiden påverkas av ny teknik. Tar datorn våra jobb? undrar Wictoria Bondesson, Lantbrukarnas Riksförbund.

I sin föreläsning kommer Wictoria Bondesson att prata om vilka kompetenser som lantbruken kommer att behöva i framtiden.

- Lantbruket kommer påverkas oerhört av digitaliseringen, automatiseringen och IoT, säger Wictoria Bondesson.

Hon menar att det är viktigt för den som vill etablera sig inom de gröna näringarna att välja rätt kunskaper och kompetenser för framtiden.

Wictoria Bondesson är agronom och jobbar sedan två år tillbaka på LRF som ansvarig för utbildnings- och forskningsfrågor. Hon har tidigare drivit utbildningsfrågor på SLU.

Webbinariet arrangeras i samarbete med Landsbygdsnätverkets arbetsgrupp för Unga i gröna näringar.

Välkommen till ett spännande webbinarium om de digitala möjligheterna inom lantbruket!

Wictoria Bondesson

Wictoria Bondesson

Tisdag 22 maj klockan 12-12.45

Anmäl dig till webbinariet här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får en länk till webbinariet till din e-postadress efter att du har anmält dig.

Teknisk information

Verktyget vi använder heter Adobe Connect. När du klickar på länken till webbinariet uppmanas du att installera programvaran på din dator. Godkänn installationen och återanslut sedan till webbinariet.

Använder du en mobil eller surfplatta laddar du först ner Adobe Connects app och ansluter sen till webbinariet via länken.

 

Om Landet lär

Landet lär är Landsbygdsnätverkets webbinarieserie. Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand.

Tidigare och kommande avsnitt av Landet lär

 

Publicerades