Landsbygdsnätverket
Kalle Moraeus är konferencier på Landsbygdsgalan 2017.

Kalle Moraeus är konferencier på Landsbygdsgalan 2017. Foto: Kola Productions

Landsbygdsgala och nätverksträff 8-9 november

Missa inte årets stora nätverksträff och landsbygdsgala med Ullbaggeutdelning. I år träffas vi i Tällberg i Leksands kommun den 8-9 november. På Landsbygdsgalan kommer den eftertraktade Ullbaggen att delas ut i åtta olika kategorier.

Nytt för i år är även att ett Folkets pris delas ut, baserat på en omröstning på nätet. Nomineringsprocessen pågår för fullt fram till sista april. På vår webbplats finns mer information om hur du gör för att nominera till Ullbaggepriset via nominerande myndigheter och leadergrupper.

Konferencier på Landsbygdsgalan är Kalle Moraeus som även uppträder med bandet Hej Kalle.

Nätverksträffen startar 13.30 den 8 november och avslutas klockan 15.00 den 9 november. Temat för årets träff är ”Landsbygderna har nycklar till en cirkulär¹- och bioekonomisk² utveckling”. Vi återkommer med program och möjlighet att anmäla sig under juni men redan nu kan du skicka mejl med tips på programpunkter och medverkande. Framför allt reservera dagen i din kalender!

 

1: Affärsmodeller i en cirkulär ekonomi bidrar till att resurser används effektivt och mängden restprodukter som inte kan återanvändas blir minimal. (Källa Naturvårdsverket)

2: Bioekonomi är enkelt uttryckt ett klokt sätt att leva utan att förbruka jordens ändliga resurser. (Källa Wikipedia)

Publicerades