Landsbygdsnätverket
Julhälsning från Landsbygdsnätverket

Foto Mickan Thor

Tillrop, tips och tankar inför julen och det nya året

Decembermånad. Mörker och kyla kringgärdar oss utomhus medan ljus och värme råder inne i hus och hem. En lång julhelg och ett årsskifte står för dörren. Har du några dagars ledighet med tid för att läsa och lyssna? Ta en titt på vad Landsbygdsnätverket erbjuder.

Julkort

Foto Mickan Thor


Vi ser tillbaka på ett år med stort engagemang i vårt gemensamma Landsbygdsnätverk.

Under året återupptog vi traditionen att dela ut Ullbaggepriser för att uppmärksamma och sprida inspirerande landsbygdsinsatser. Under 2018 tar vi denna tradition vidare till en Nordic/Baltic award som kommer att delas ut under Landsbygdsriksdagen i maj.

Snart 100 medlemsorganisationer

Landsbygdsnätverket börjar närma sig 100 nationella organisationer och myndigheter som är medlemmar och merparten har representanter i någon eller några av våra olika arbetsgrupper. Det är en fantastisk mängd erfarenheter som samlas och vidareutvecklas i vårt nätverk. Olika intressen möts och fogas samman till fördel för alla.

Julhälsning

Foto Mickan Thor

Vi sprider våra samlade erfarenheter och nyheter i flera olika kanaler. Nytt för 2018 är webbinarieserien Landet lär som varannan vecka under hela året kör intressanta webbinarier. Genom Landet lär kommer du att under 2018 kunna ta del av och diskutera intressanta lunchföreläsningar - ett enkelt och miljövänligt sätt att vara aktiv i nätverket.

Tusentals lyssnare

Podden Landet, som har fokus på landsbygden, har tusentals lyssnare som tar del av aktuella tongångar, heta ämnen och engagerade människor. Landet - podden bortom storstan hittar du i appar där poddar brukar finnas.

Vybild landsbygd

Foto Mickan Thor

Bli prenumerant

Om du följer våra webbnyheter blir du fortlöpande uppdaterad om vad som sker i nätverket. På vår publikationssida hittar du alla produkter vi publicerat och som du kan ha nytta av.  

Prenumerera på nyhetsbrevet

Landsbygdsnätverkets publikationssida

Landsbygdsnätverket tillönskar en fin och harmonisk jul, ett vackert och värdigt årsskifte samt ett riktigt gott nytt landsbygdsår!​

Rådjur i kall morgon

Foto Mickan Thor

Publicerades