Landsbygdsnätverket
Foto: Hanne Kringstad

Deltagarna på träffen för landsbygdsutvecklare i Falun. Foto: Hanne Kringstad.

Nationell träff 2019, april

På träffen i Norrköping hösten 2018 plockade Hanne Kringstad, Falu kommun och Lena Kansbod, Ludvika kommun upp bollen om att arrangera en träff för landsbygdsutvecklare inom offentlig sektor.

Nätverksträff 2019, september

18-19 september 2019 bjuder Örnsköldsvik in till Landsbygdskonferens Höga kusten, två dagar med fokus på attraktivitet, kreativitet och entreprenörskap. I anslutning till konferensen, 19-20 september anordnas en nationell träff för landsbygdsutvecklare. Träffen riktar sig till dig som jobbar med landsbygdsutveckling inom offentlig sektor.

Träffen anordnas av Örnsköldsviks kommun tillsammans med Landsbygdsnätverket. Information med program kommer.

Mer info finns på Örnsköldsviks kommuns hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Drygt 40 nätverkssugna landsbygdsutvecklare tog sig således till Falun den 9 april, den geografiska spridningen var över förväntan med representanter från Gällivare till Kristianstad och allt däremellan. Att vi är i behov av att prata märktes redan under det inledande kaffet, sorlet var högt och skratten, kramarna och leendena många!

Oron för att någon skulle plocka upp bollen om nästa träff var totalt obefogad då Linnea från Örnsköldsvik redan vid kaffet anmälde sig som frivillig. I samband med Höga Kustens landsbygdskonferens den 18-19 september träffas vi. Från lunch den 19 sep till lunch 20 sep kör vi fokus på landsbygdsutvecklare inom offentlig sektor igen! Mer info kommer.