Landsbygdsnätverket

Fredag 9 oktober

På den här sidan ser du programmet och dokumentationen för fredagen den 9 oktober.

Program

8.40 Rummet öppnar

8.50 Uppsnack

9.00 Inför strategiskrivande: Ungas inflytande och delaktighet. Landsbygdsnätverkets arbetsgrupp Ung inkludering ger konkreta tips och råd, med syftet att höja ambitionsnivån och öka ungas inflytande och delaktighet.

Hemläxa

Förbered dig genom att läsa informationen på nedanstående sida:

Ungagruppen tipsaröppnas i nytt fönster

9.15 Utvärdering idag och framöver. Jordbruksverket presenterar de utvärderingsresultat som har kommit under programperioden. Dessutom blir det information om hur de tänker utvärdera lokalt ledd utveckling under resten av programperioden.

Hemläxa

Du som deltar, tillsammans med andra, ge input på vad du tycker är viktigt att utvärdera. Ni får också diskutera vilket stöd ni önskar framöver. Förbered dig genom att tänka igenom vilka utmaningar och möjligheter du ser.

Leadereffekter i teori och praktiklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Långtidseffekter av leaderprojekt ger en hållbar landsbygd länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Miljöprojekt inom lokalt ledd utvecklinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

10.00 Mingelfika

10.15 Era siffror är viktiga! Jordbruksverket visar hur era bidrag räknas in i Sveriges resultat och hur det påverkar nationella och internationella diskussioner. De kommer också att visa hur det ser ut hittills i programperioden med de indikatorer och uppföljningsuppgifter som samlas in.

Hemläxa

Du som deltar får tillsammans med andra diskutera datakvalitet med andra deltagare. Förbered dig genom att tänka igenom vilka utmaningar och möjligheter du ser.

11.00 Tack och hejdå

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU