Landsbygdsnätverket

Torsdag 8 oktober

På den här sidan ser du programmet och dokumentationen för torsdagen den 8 oktober.

Program

8.40 Rummet öppnar

8.50 Uppsnack

9.00 Inför strategiskrivande: Smarta landsbygder. Landsbygdsnätverkets arbetsgrupp Smarta landsbygder delar med sig av hur man kan arbeta smartare - både som bygd och som leaderområde.

Hemläxa

Förbered dig genom att läsa informationen från ENRD i nedanstående PDF:

Smarta landsbygder och lokalt ledd utvecklinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gå även in på arbetsgruppen för Smarta landsbygders webb.

9.15 Lokala indikatorer. Jordbruksverket presenterar de erfarenheter om lokala indikatorer som har samlats in under våren 2020. Det blir också en kort beskrivning av strukturen för indikatorer i nästa programperiod.

Hemläxa

Du som deltar kommer att, tillsammans med andra, få ge input på konkreta indikatorer. Före träffen får du ett arbetsmaterial som vi lägger upp i mötesbokningen. Förbered dig genom att tänka igenom vilka förenklingar du vill föreslå.

10.00 Mingelfika

10.15 Urvalskriterier: Hur har de fungerat och hur gör vi sen? Jordbruksverket presenterar de erfarenheter som har samlats in om urvalskriterierna under våren 2020. Vad har fungerat bra och mindre bra i denna programperiod?

Hemläxa

Du som deltar kommer att få utbyta erfarenheter med andra leaderområden om urvalskriterier. Förbered dig genom att tänka igenom vilka förenklingar du vill föreslå.

11.00 Avslut och hemläxa.

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU