vildsvinsfärs |
vitlök |
gul lök |
4 dl grönpeppar (hel torkad) |
2 dl rosmarin torkad |
1 dl timjan |
1 dl svartpeppar (hel) |
1,5 dl gult senapsfrö (hel) |
0,5 dl fänkålsfrö |
2 dl enbär (hel torkad) |
1 dl lagerblad |
Hösten 2021 provade vi att servera rätter med vildsvinskött inom skolan respektive äldreomsorgen. Det blev måltider som uppskattades av både gäster och anhöriga. Vi kommer att servera rätterna även i vår.
– Emma Ottosson, måltidsutvecklare, Falköpings kommun
Eleverna i skolorna i Falköpings kommun gillar vildsvinskebab. På bilden syns en av kockarna i kommunen, vid en stekhäll utomhus.
Senast uppdaterad
Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping
036 – 15 50 00
Skicka e-post