Landsbygdsnätverket


Vilket slags kött ska man servera i de offentliga köken? I vårt nästa webbinarium, tisdag 9 juni kl. 13.30, lyfter vi den komplexa frågan om kött. Anmäl dig på www.mattanken.se/webbinarier #offentligamåltider #offentligmat #hållbarmat #kött #köttkonsumtionMåltidsmiljön är viktig för att maten ska hamna i magen. Läs artikeln på www.mattanken.se om hur Snyggatorpskolan i Klippan renoverades både smart och kreativt. #offentligamåltiderEva är laddad inför SKR:s seminarium idag på temat offentliga måltider. Tillsammans med Anna Svartsjö från Kost & Närings fokusgrupp Upphandling kommer hon prata om vårt arbete med att göra det lättare att få koll på var maten kommer ifrån. #offentligamåltider #skrPå Katedralskolan i Uppsala erbjuds elever att på loven laga mat tillsammans med kökspersonalen. Det tror vi verkligen kan få många ringar på vattnet! Läs artikeln på mattanken.se #offentligmat #offentligamåltider #skolmat

Varje dag serveras cirka tre miljoner måltider i vård, skola och omsorg.

Målet med MATtanken är att denna mat ska vara riktigt bra, både när det gäller kvalitet och hållbarhet!

inspiration

Ett av projektets mål är att bidra till framtagande och spridning av fakta och kunskap. Det gör vi bland annat genom att sammanställa exempel på framgångsrika sätt att arbeta.

nätverkande

Många initiativ och projekt runt om i Sverige arbetar utan större kontakt eller samverkan med andra. Vi vill samla kraften av olika initiativ och skapa en överblick över utvecklingen.

KALENDER

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster