• Till innehåll på sidan
Landsbygdsnätverket
Meny 
  • Hållbara gröna näringar
  • Hållbara blå näringar
  • AKIS och EIP-Agri
  • Landsbygdsutveckling och Leader
  • Nyheter och artiklar
  • Nyhetsbrev
  • Kommande aktiviteter
  • Livesändningar och webbinarier
  • Podden Landet
  • Landsbygds­kommunikatörerna
  • Kampanjer
  • Om Landsbygdsnätverket
  • Kontakta oss
  1. Hem
  2. Nyheter och artiklar
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och artiklar

Filtrera artiklar

Kategori

  • Digitalisering2
  • Djur1
  • Finansiering och EU-stöd1
  • Fiske och vattenbruk1
  • Forskning2
  • Företagande3
  • Handel och marknad1
  • Innovation och utveckling15
  • Jordbruk7
  • Klimat och miljö3
  • Kompetensförsörjning2
  • Landsbygdsutveckling1
  • Mat och livsmedel6
  • Politik och program3
  • Rennäring3
  • Trädgårdsnäring23
  • Turism och besöksnäring1
  • Unga3
  • Växtodling2

Område

  • AKIS och EIP-Agri5
  • Hållbara gröna näringar7

Typ

  • EIP-projekt14
  • Poddavsnitt2

Senast ändrad

  • Senaste året7
  • Mer än ett år sedan16
  • Restprodukter blir hälsosamma vegetabiliska livsmedel

    En ny metod minskar svinnet i kålodling. När broccolihuvudet är skördat kan resten av plantan tas tillvara och bli vegetariska inblandningsprodukter till livsmedelsindustrin.

    2020-05-18
  • Innovativa drycker med frukt och bär

    Nya projekt utvecklar mousserande vin och juice av frukt och bär från Sverige.

    2020-05-18
  • Vilken skärpa! Koll på grönsakerna med drönare

    Bättre skördeprognoser med hjälp av drönare ger en mer effektiv och hållbar grönsaksodling. Flera projekt använder avancerad teknik för att styra produktionen bättre.

    2020-05-18
« Föregående
Logotype Landsbygdsnätverket
Logotype EU
  • Kommande aktiviteter
  • Webbinarier
  • Podden Landet
  • Tillgänglighetsredogörelse
  • Cookies (Kakor) och analys
  • Hantering av personuppgifter
  • Kontakta oss
  • Lediga jobb
  • Om Landsbygdsnätverket
  • Linkedin
  • Facebook
  • Instagram