Landsbygdsnätverket
 • Nu är nya styrgruppen på plats


  Tre bilder i ett kollage: En kvinna som håller en grips i famnen och en mobiltelefon i den andra, en man som håller en glödlampa samt en fiskodling till havs. Nu utvecklas Landsbygdsnätverket till det nationella nätverket för hela den gemensamma jordbrukspolitiken, fiskeri- och vattenbruksfrågor samt landsbygdsutveckling. Fortsättningsvis kallar vi oss Landsbygdsnätverket men förändringen innebär att vår styrgrupp både förnyas och utökas.
 • Hon är ny röst i podden Landet


  Podden Landets logga till vänster. Till höger en kvinna (Sandra) som står lutad mot en rad brevlådor längs en mindre väg. När Sandra Neergaard-Petersen bekantade sig med podden Landet slogs hon av hur många nya ämnen som intresserade henne. Nu tar hon själv över som poddreporter.
 • Värdet av nationell livsmedelsstatistik, offentlig sektor


  Hur är det egentligen med den svenska maten i de offentligt finansierade köken? Andelen svenskt, men även många andra uppgifter kring livsmedelsinköpen är det många aktörer i livsmedelskedjan som är intresserade av. Allt från den enskilde producenten och ända fram till konsumenten.
 • Hallå där Ragni Andersson


  Ragni Andersson ny innovationssupport inom teknik och energi. Du är ny innovationssupport inom teknik och energi. När det kommer till EIP-Agri hjälper du andra att utveckla idéer samt att hitta kunskap, kontakter och fler finansieringar som kan hjälpa till framåt. Vad jobbar du med idag?

prenumerera på våra nyheter

Varje onsdag kommer vårt nyhetsbrev ut.

Projekt om offentliga måltider

Logotyp för MATtanken.

Landsbygdsnätverket driver projektet MATtanken. Läs mer om det på projektets egen webbplats.

lANDET - PODDEN BORTOM STORSTAN #156

Geografiska glasögon - behövs de för att offentliga organisationer bättre ska lyfta landsbygdsperspektivet? Tillväxtverkets metodstöd för dig som vill få en bättre förståelse för landsbygdsfrågor i ditt arbete.

Hör våra gäster om vad det är och nyttan det ger

Landet läR - webbinarier #64

Hur ser de olika stöden ut i det nya havs-, fiskeri-, och vattenbruksprogrammet? Vad har varit viktigt att ha med utifrån ett svenskt perspektiv?

Se det senaste webbinariet i länken nedan!

Landsbygds-veckan 2023

Nästa år är det dags för Landsbygdsveckan där du har möjlighet att vara med. Hemsidan lanseras under hösten men redan nu kan du gå in och läsa om veckan.