Landsbygdsnätverket

Foto PicMonkey

Landsbygdskommunikatörerna

Ett nätverk för kommunikatörer och kommunikationsansvariga

Landsbygdsnätverket har ett nätverk för dig som jobbar som kommunikatör eller är kommunikationsansvarig i någon av våra medlemsorganisationer. Nätverket heter Landsbygdskommunikatörerna.

Magdalena Westin Piotrowska, intendent på Livrustkammaren och en av de ansvariga för museets sociala medier framför krinolinklänning från Livrustkammaren i gult siden

Foto Jens Mohr /Statens historiska museer

Nästa träff: 25 november klockan 13.05 -15.30

Magdalena Westin Piotrowska, intendent på Livrustkammaren och en av de ansvariga för museets sociala medier föreläser om museets prisbelönta förmåga att skapa inlägg i sociala medier med både innehåll och humor. Livrustkammarens kanaler har vunnit årets pedagogiska pris 2019 bland mycket annat.

Med humor som metod når Livrustkammaren ut brett och de kommer att berätta hur de jobbar bakom kulisserna med sina konton. Ta en titt på två av deras kanaler Instagram länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteroch Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Camilla Grönbladh, Moderskeppet

Foto Moderskeppet

Eftermiddagens andra föreläsning håller Camilla Grönbladh, Moderskeppets instagramredaktör i. Hon delar med sig av sina bästa råd och tips kring hur du använder Instagram. Lär dig knepen för att få till innehåll i Instagramflödet. Vilka slags bilder fungerar bäst? Tillgänglighet? Vad vill algoritmerna?

Camilla är utbildare, föreläsare och marknadsansvarig på Moderskeppet.se – Sveriges största utbildare för fotografer.

Vill du få mer tips löpande följer du Moderskeppet på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Eftermiddagen bjuder på gruppdiskussioner med olika teman.
Träffen i november anordnas som en del av Landsbygdsnätverkets medlemsträff 2021. Du har möjlighet att delta hela dagen.

Anmäl dig

Här anmäler du diglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (formuläret öppnas i ett nytt fönster)

Du får ett bekräftelsemail till din e-postadress efter att du har
anmält dig. Länken till själva träffen skickas ut dagarna innan.

Vad gör Landsbygdskommunikatörerna?

Hur kommunicerar vi kring landsbygdsfrågor och gröna näringar? Tanken är att vi drar nytta av varandras kunskaper i det forum vi tillsammans bygger upp. Vi vill hitta vägar att inspirera och lära av varandra, utbyta erfarenheter samt hitta sätt att dela och sprida information. 

Du kan också vara med i Landsbygdskommunikatörernas grupp på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När träffas Landsbygdskommunikatörerna?

Målet är att ha minst en kortare träff en gång per halvår och en större träff en gång per år. Kortare träffar är drygt en timme och de länge är halvdagsträffar. Här finns hittar du övergripande information om höstens planer. Du som redan ingår i Landsbygdskommunikatörerna får veta mer via mejl

  • Den 25 november. Se mer info ovan.

Vill du gå med i Landsbygdskommunikatörerna?

Genom att vara med får du del av alla utskick om kommande aktiviteter.

Lämna intresseanmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du redan får våra mejl, eller har deltagit i våra träffar, finns du redan med på listan. Vänligen kontakta kansliet@landsbygdsnatverket.se om du inte längre vill få våra utskick.

Kontakt

Hör av dig direkt till någon av kommunikationssamordnarna på Landsbygdsnätverkets kansli, eller skicka ett mejl till kansliet@landsbygdsnatverket.se

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU