Landsbygdsnätverket
Barn springer över äng med vallmo.

Foto: Juliane Liebermann/Unsplash

Digital lunchkonferens: Framtidens EU-politik för unga i landsbygder

Ta chansen att påverka framtidens EU-politik för unga i landsbygder. Välkommen att delta i denna konferens som äger rum fredag 19 november kl. 12.10-13.00.

Landsbygdsnätverket organiserar tillsammans med MUCF en lunchkonferens där du har möjlighet att inkomma med synpunkter till EU gällande framtidens politik för unga i landsbygder.

Efter en övergripande introduktion ges du i smågrupper möjlighet att diskutera vad du tycker behövs för en bättre framtid för unga i landsbygder. Du lämnar skriftligen individuella förslag via Mentimeter.

MUCF tar sedan vidare dina förslag till EU-kommissionen via plattformen för Framtidskonferensen – en plattform som inbjuder invånare i hela EU att bidra med förslag för EU:s framtid.

Anmäl dig till konferensen här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangemanget är en del av den så kallade Framtidskonferensen som genomförs inom hela EU fram till våren. Läs mer om Framtidskonferensen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Denna aktivitet är del av demokrativeckorna som pågår 15 - 29 november. Under veckorna lyfter vi fram olika aspekter av demokratiarbete och ungas inkludering hos våra medlemsorganisationer. Projektet är framtaget av arbetsgruppen Ung Inkludering.

Publicerades