
Denna artikelserie handlar om EU-finansierade projekt, både sådan som nyligen avslutats och sådana som pågår i Sverige just nu.

När smaker visar vägen – Eldrimner stärker framtidens mathantverk
Det börjar ofta med något så enkelt som en doft, en smak eller en särskild råvara. Men bakom varje bit ost, varje flaska must och varje surdegsbröd står mathantverkare som inte bara förädlar maten utan också vårdar ett kulturarv.
Läs artikeln-länk

Nya gröna proteiner ger lärdomar – från fält till tallrik i Värmland
Gråärt, sötlupin, linser, quinoa och hirs. Tio värmländska lantbrukare har provat att odla och förädla proteinrika grödor. Dessutom har kommunernas kockar fått utbildning och tagit fram egna recept till en kokbok med de nya råvarorna.

Jordubbarna lyfter från jorden – ett nytt sätt att nyttja mark
Detta är en liten men bra plats-hållartext.
Läs artikeln-länk

Utveckling av gemensam försäljning och logistik i Sörmland
Detta är en liten men bra plats-hållartext.
Läs artikeln-länk

Svenska bröd - återupptäckten av ett kulturarv
Detta är en liten men bra plats-hållartext.
Läs artikeln-länk

xxx
xxx
xxx
Detta är en liten men bra plats-hållartext.
Läs artikeln-länk